ΣΧΕΣΕΙΣSEX

5 συμπεριφορές στο σεξ που δείχνουν ότι ενδιαφέρεται

Γιατί το σεξ είναι κάτι που σ’ αρπάζει, που σε νταρακουλιάζει, σε ανεβοκατεβάζει, σε ξετινάζει, σε τρομάζει, σε ταράζει, σε τριπ σε βάζει, και σε πειρασμό.

5 συμπεριφορές στο σεξ που δείχνουν ότι ενδιαφέρεται


Είναι λιγάκι εφιάλτης να κάνεις σεξ και να μην το ευχαριστιέσαι ποτέ. Ακόμη χειρότερο είναι να θεωρείς ότι το γεγονός ότι δεν καταφέρνεις να ικανοποιηθείς είναι δικό σου, και μόνο δικό σου λάθος. Ένας παρτενέρ που ενδιαφέρεται για την σεξουαλική σου απόλαυση, δε θα φερθεί εγωιστικά, ούτε με άμεσο, ούτε με έμμεσο τρόπο. Ιδού και τα σημάδια που δείχνουν το αντίθετo.

Δεν σε πιέζει να τελειώσεις

Ο οργασμός είναι υπέροχος, αλλά χωρίς αυτόν δε σημαίνει ότι το σεξ δεν μπορεί να είναι απολαυστικό. Και η πίεση είναι αντιστρόφως ανάλογη του οργασμού, δεν υπάρχει περίπτωση να φτάσεις σε αυτόν εάν κάποιος φέρεται με τέτοιον τρόπο που σε κάνει να νιώθεις ότι είναι υποχρέωσή σου. Αν ο σύντροφός σου προτιμά να μένει στο παρόν, να εστιάζει στο ταξίδι, παρά στον προορισμό, είναι πιο πιθανό να ενδιαφέρεται πραγματικά να νιώσεις την απόλυτη ευχαρίστηση.

Σε ρωτάει τι θέλεις

Μπορεί να σε εκπλήσσει ευχάριστα αρκετές φορές, είτε φέρνοντας σου το αγαπημένο σου κρασί, είτε έχοντας κατεβάσει την ταινία που ανέφερες πριν μερικές μέρες. Ωστόσο, δε γίνεται να ξέρει τι ακριβώς «παίζει» μέσα στο κεφάλι σου. Αν έχει την καλή διάθεση να σε ρωτήσει τι σου αρέσει στο κρεβάτι, τι θα ήθελες να δοκιμάσεις ή ποιες είναι οι κρυφές φαντασιώσεις σου, τότε αυτό ίσως και να σημαίνει ότι δεν είναι απλή περιέργεια, αλλά ότι όντως θέλει να σε ικανοποιήσει στο έπακρο.

Βεβαίως, βασική προϋπόθεση είναι να μιλήσεις και εσύ –ναι, ξέρουμε ότι είναι δύσκολο- και να εκφράσεις τις επιθυμίες σου.

Δε σου ζητάει να ανταποδώσεις τίποτα

Αν ενδιαφέρεται να σε ικανοποιήσει, είναι αρκετά πιθανό να επικεντρωθεί στη στιγμή, χωρίς να σου ζητήσει ανταλλάγματα. Κίνητρο είναι η απόλαυσή σου, παρά η ιδιοτέλεια.

Επομένως, αν δεν εστιάζει σε τέτοιες λεπτομέρειες, αυτό είναι ένα αρκετά σέξι σημάδι ότι έχει βάλει την απόλαυση σου σε προτεραιότητα. Για να λέμε βέβαια του στραβού το δίκιο, την επόμενη φορά καλό είναι να ανταποδώσεις.

Η αλλαγή είναι καλοδεχούμενη

Είναι εντελώς φυσιολογικό κάποιες φορές οι επιθυμίες σας στο σεξ να μη συμπίπτουν. Τη μία φορά μπορεί να θέλεις εσύ γρήγορο σεξ, την άλλη μπορεί να θέλει να είσαι εσύ από πάνω γιατί νιώθει μία κούραση –γενικά, οι επιθυμίες στο σεξ εξαρτώνται από τη στιγμή. Επιπλέον, άλλες φορές μπορεί να θέλεις να δοκιμάσεις κάτι εντελώς καινούριο και διαφορετικό από αυτά που έχει συνηθίσει μέχρι πρότινος. Το σεξ μπορεί και να αλλάζει καθημερινά και είναι λογικό η αλλαγή να είναι συνυφασμένη με αυτό.

Αν λοιπόν, είναι ανοιχτόμυαλος στο σεξ, είναι πιο πιθανό να ενδιαφέρεται πραγματικά να σε ικανοποιήσει. Άσε που είναι και πιο πιθανό να ανταποδώσεις κι εσύ κάνοντας ερευνητικές ερωτήσεις σχετικά με το τι θέλει -και να τα κάνεις μετά, όχι απλώς να ρωτήσεις.

Το κάνει για εσένα και όχι για την προσωπική του επιβεβαίωση

Είναι αλήθεια, είναι πάρα πολύ σέξι να βλέπεις τον παρτενέρ σου να τελειώνει, σίγουρα σου φτιάχνει τη διάθεση να βλέπεις ότι ευχαριστήθηκε. Ωστόσο, από άλλη σκοπιά είναι και λίγο εγωιστικό, αν το κάνει μόνο και μόνο για τη δική σου ικανοποίηση.

Να τονίσουμε ότι αυτό είναι ένα σημάδι ότι είναι λίγο πιο ατομιστής, όχι ότι το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Παιδεία είναι αυτό που επιβιώνει όταν όλα όσα έχουν μαθευτεί ξεχνιούνται."

B.F. Skinner, 1904-1990, Αμερικανός ψυχολόγος

 • 1726 - Ιδρύεται το Ανώτατο Μυστικό Συμβούλιο στη Ρωσία.
  1846 - Εγκαθίσταται επίσημα στο Ώστιν η κυβέρνηση της νεοσυσταθείσας πολιτείας του Τέξας. Η κυβέρνηση της Δημοκρατίας του Τέξας παραχωρεί επίσημα την εξουσία της στην κυβέρνηση της πολιτείας του Τέξας μετά την προσάρτηση του Τέξας από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.
  1878 - Ο Τόμας Έντισον λαμβάνει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τον φωνογράφο.
  1884 - Περισσότεροι από 60 ανεμοστρόβιλοι χτυπούν τις Νότιες Ηνωμένες Πολιτείες.
  1915 - Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος: αρχίζει η πρώτη ναυτική επίθεση στα Δαρδανέλλια όταν μία ισχυρή αγγλο-γαλλική δύναμη βομβαρδίζει το οθωμανικό πυροβολικό κατά μήκος της ακτής της Καλλίπολης.
  1936 - Υπογράφεται το Σύμφωνο Σοφούλη-Σκλάβαινα μεταξύ των κόμματος των φιλελεύθερων και των κομμουνιστών του Παλαϊκού Μετώπο.
  1942 - Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος: σχεδόν 250 ιαπωνικά πολεμικά αεροπλάνα επιτίθενται στο Ντάργουιν, στη βόρεια Αυστραλία.
  1942 - Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος: ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Φραγκλίνος Ρούζβελτ υπογράφει το εκτελεστικό διάταγμα 9066, επιτρέποντας στους Αμερικανούς στρατιωτικούς να μεταφέρουν Ιάπωνες Αμερικανούς σε στρατόπεδα συγκέντρωσης.
  1945 - Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος: Μάχη της Ίβο Τζίμα. Περίπου 30.000 Αμερικανοί πεζοναύτες αποβιβάζονται στην Ίβο Τζίμα.
  1959 – Το Ηνωμένο Βασίλειο χορηγεί στην Κύπρο ανεξαρτησία, η οποία θα ανακηρυχθεί επισήμως στις 16 Αυγούστου του 1960.
  1976 - Ο Τζέραλντ Φορντ ανακαλεί το εκτελεστικό διάταγμα 9066 που οδήγησε στη μετεγκατάσταση των Ιαπώνων Αμερικών σε στρατόπεδα συγκέντρωσης.

© 2002-2020 MEDIA2DAY